BRUG FOR HJÆLP

Brug for hjælp?

Holdtilmelding
Tilmelding sker via vores hjemmeside under menupunktet Medlems Login. Det er vigtigt, at du opretter en profil på den person der skal tilmeldes et svømmehold. Skal dit barn gå til svømning, så opret en profil til dit barn, ikke dig selv.

Er du i tvivl, hvilket hold du skal vælge, så kan vores "Find dit svømmehold" måske hjælpe dig.

Et tilmeldt hold er ikke sikret førend betaling er gennemført og særskilt kvittering på betaling og tilmelding er modtaget på mail. Kvittering generes automatisk kort tid efter tilmelding og betaling er gennemført.

Hvordan kan jeg se om der er ledige pladser?
Du finder holdet du ønsker at tilmelde, og tjekker under "Ledige Pl." Her kan du se hvor mange der kan tilmeldes holdet, samt hvor mange pladser, der er tilbage. Er pladserne optaget, så må du lede efter et andet svømmehold.

Benyt gerne Find dit svømmehold til at søge efter det rigtige hold til dig.
Hvorfor er det vigtigt, at jeg har opdateret mine oplysninger i profilen?
Vi kommunikerer som oftest med vores medlemmer via email eller via sms.

Det betyder, at ændringer omkring holdene, f.eks. akutaflysning, udmeldes pr. email eller sms. SMS-erne sendes naturligvis ud til de mobilnumre, som medlemmerne har registreret på profilerne. Ligeledes sender vi mails ud om ændringer, særlige aktiviteter i svømmeklubben samt ferier.

Jeg modtager ikke mails og sms'er
Hvis du oplever, at du ikke modtager de vigtige mails og informationer fra os, kan det tænkes at profilen skal opdateres med korrekt e-mail adresse og mobiltelefonnummer. Vi opfordrer også til, at du tjekker dit spamfilter.

Ellers kontakt os gerne på info@svoemmeklubbenjet.dk
Kan mit barn skifte svømmehold?
Det kan nogengange være svært at vurdere, hvilket hold ens barn skal deltage på. Er dit barn begyndt på et svømmehold, men trives ikke, eller vurderer trænerne, at et andet svømmehold vil give dit barn en bedre svømmeoplevelse, så gør vi alt, hvad vi kan, for at finde plads på et andet svømmehold.

For at holde børnenes koncentration og for at få mest ud at svømmetræningen, har vi dog sat et max. antal på holdene.

Men kontakt bestyrelsen, såfremt dit barn skal skifte svømmehold.
Hvem er min træner?

Fordeling af trænerne ligger klar umiddelbart inden sæsonstart, derfor kan I ikke ved tilmelding se, hvem træneren er.

Det er ikke muligt at få oplyst kontaktoplysninger på træneren, men vi opfordrer til, at man kontakter træneren i svømmehallen umiddelbart før eller efter et svømmehold, hvis man har spørgsmål til undervisningen.

Alle praktiske spørgsmål angående holdflytninger mv. skal rettes til svømmeklubbens bestyrelse.

Hvordan melder jeg afbud til svømmeundervisningen?

Hvis du kun er fraværende én enkelt gang eller to, er det nok at sige det til træneren før undervisningen eller den efterfølgende gang, hvor du igen møder til undervisning. Hvis du er fraværende mange gange i træk, vil vi meget gerne vide det i bestyrelsen, skriv gerne en mail til: info@svoemmeklubbenjet.dk

Du bliver ikke afmeldt dit hold grundet fravær.

Kan man få et svømmemærke?
Efter hver endt sæson modtager svømmere på vores børnehold et svømmemærke og diplom.

Ved vores mærkestævner og begynderstævner kan svømmerne opnå distancemærker. Dette gælder såvel voksne som børn.
Hvilke svømmebriller skal jeg købe til mit barn?
Som hovedregel kan alle briller bruges, så længe de kan holde vandet væk fra øjnene. Det er dog altid en god idé at prøve brillerne først. Desuden vil vi fraråde jer at købe svømmebriller/dykkermaske, som dækker for næsen. En del af svømning er også at lære, at kunne få hovedet under vand uden at holde sig for næsen, og dette er svært, hvis svømmebrillerne dækker for næsen.