DEN STORE SVØMMEDAG

Sammen med Jetsmark Idrætscenter afholder Svømmeklubben JET "DEN STORE SVØMMEDAG".

Den første søndag i oktober slås dørene op i mange af landets svømmehaller, så du kan svømme gratis i tidsrummet 10-16.
Vær' med til at støtte op om din lokale svømmeklub og hjælp i kampen om hvem der kan få flest i vandet og samlet svømme længst.

Vi glæder os til at se alle JET svømmere, deres familier, venner, naboer mv. :)))

Når det landsdækkende svømmearrangement ”Den Store Svømmedag” løber af stabelen søndag den 6. oktober, vil Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter være med i kapløbet om flotte pengepræmier. ”Den Store Svømmedag” arrangeres af Dansk Svømmeunion i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet.

Vær’ med i konkurrencen og hjælp os med at vinde

”Den Store Svømmedag”, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddearrangement, hvis primære formål er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Der stilles ikke krav til deltagerne om hvor langt der svømmes – alle meter tæller!

Derfor er det også Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenters håb, at så mange som muligt vil kigge forbi svømmehallen i Jetsmark Idrætscenter søndag den 6. oktober i tidsrummet 10.00-16.00, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav, vi stiller er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe os med at få svømmet flest meter og/eller få flest personer i vandet.

Flotte diplomer til alle deltagere
Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et flot diplom som bevis for deltagelse i arrangementet. Samtidig hjælper du vores Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter tættere på de mange flotte præmier.

Præmierne til Den Store Svømmedag
Der svømmes i år i 38 svømmehaller fordelt over hele landet, hvor der dystes om følgende præmier:

• Der er præmier til de arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet.

• De arrangementssteder, som opnår at få flest personer i vandet i forhold til byens indbyggertal, vinder også præmier.

• Endelig er der også præmier til de arrangementssteder, som tilbagelægger flest meter i løbet af de seks timer, som arrangementet løber over.

Præmierne er fordelt på følgende måder:

Flest deltagere i vandet:
3. præmie: 2.000 kroner

Flest deltagere i forhold til by:

Flest svømmede meter:

Følg konkurrencen på Internettet
På Dansk Svømmeunions hjemmeside: www.svoem.org/svoemmedag kan du hele dagen følge slagets gang og på den måde have føling med, om der er pengepræmier inden for rækkevidde for os.

REMA 1000
REMA 1000 sponsorer i år frugt til alle deltagere, der møder op og svømmer i de deltagende svømmehaller i hele landet – herunder også til Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter.
Tak for det gode samarbejde til REMA 1000.

Med for 1. gang
Det er 1. gang, at Svømmeklubben JET og Jetsmark Idrætscenter er med i dette efterhånden traditionsrige svømmestævne, og vi er meget spændte på, hvor mange svømmere vi får i vandet.