STÆVNER » FLIPPER CUP
Svømmeklubben JET deltager i Flipper Cup stævner i Nordjylland, som er et ren begynderstævne, hvor 7 svømmeklubber fra Jetsmark, Åbybro, Hjallerup, Frederikshavn, Brønderslev, Sindal og Skagen deltager.

Der afholdes i lat 4 Flipper Cup stævner om året; 2 stævner i efterårssæsonen og 2 stævner i forårssæsonen.

Generelt deltager omkring 100-120 svømmere, som har lysten til at vise og finde ud af, hvor god og dygtige de er.

Der er ingen, som bliver diskvalificeret. Alle børn, der har lyst og kan svømme på langs af bassinet, enten med eller uden hjælpemidler, kan deltage.

Flipper Cup er et hyggeligt stævne for hele familien. Afsæt en god dag til dette og I vil få nogle gode oplevelsesrige timer sammen.

Hvem kan deltage?
Alle, som går på begynder-, letøvet og øvede hold kan deltage, og svømmerne modtager en medalje efter hvert Flipper Cup.

Ved  det sidste stævne (i april) modtager svømmeren en medalje og et Flipper Cup diplom. På diplomet står skrevet, hvilken disciplin der er svømmet samt og svømmetiderne fra alle 4 stævner i løbet af sæsonerne.

Til stævnet deltager Flipper Cup ansvarlige fra Svømmeklubben JET. Der er altid to trænere med afhængig af hvor mange svømmere, som ønsker at deltage.

Trænerne hjælper svømmerne med opvarmningen i starten. De har styr på, hvilke løb de forskellige svømmere fra klubben vil svømme, og får dem hen til svømmeskamlen.

Svømmeren kan deltage i 3 løb samt holdkap. Der er mulighed for at svømme på maven og på ryggen 25 og 50 m med og uden hjælpemidler.

Der er holdkap i løb 1 og 28. Holdkapløbet består af 4 svømmere. Se i øvrigt under løbsliste, der kan du se hvilke løb, der er, og hvilke dit barn kan deltage i. Er du i tvivl hvilke løb dit barn kan deltage i, så spørg gerne en af vores trænerne.

Tilmelding skal ske på hjemmesiden med angivelse af fødselsdato, løb, forældres mobilnummer. Svømmeklubbben angiver tidspunktet for tilmelding på hjemmesiden, via skrivelser og på Facebook.